Beneficii curse Italia – Romania si retur cu Jet Travel

Descopera principalele beneficii pt. care ar trebui sa alegi JET Travel la urmatoarea ta calatorie in Italia.

CATEVA INFORMATII UTILE 🇮🇹

Italia – Romania
Romania – Italia

Jet Travel organizeaza curse intre Romania – Italia si retur in fiecare zi. Cursele spre Italia sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Microbuzele de pe traseul Romania – Italia si retur sunt dotate cu aer conditionat, folii cu protectie UV (antisoare) fumurii, loc suficient de lejer pentru orice pasager, loc dedicat pentru bagaje, internet WI-FI gratuit si multe alte beneficii pentru o calatorie lejera pana la destinatie in Italia.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Italia cu microbuze de tip 8+1 persoane. Toti soferii nostri sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constinciosi. 

Curse Italia – Romania – EXCLUSIV – cu trei soferi!

Toate cursele noastre spre Italia si dinspre Italia in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu trei soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

Plecari zilnice spre Italia din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Valcea, Prahova, Arges, Ilfov si Bucuresti  – cu preluare de la adresa (direct din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

O masa GRATUITA!

Toti clientii nostri pentru cursa Romania – Italia beneficiaza de o masa gratuita in Ungaria, servita la restaurant + o bautura rece sau o cafea. Pe langa aceasta oprire, vom efectua mai multe alte opriri regulate la alte benzinarii / cafenele / restaurante. (pe perioada pandemiei de COVID-19 este posibil ca acest serviciu sa nu fie disponibil din motive de siguranta)

TRANSPORT PERSOANE ITALIA - VEZI PRET

CALCULEAZA PRET

Preturile sunt calculate pentru preluare / transfer de la adresa, adica direct in fata casei si sunt stabilite pentru plecari / sosiri in Italia.

Confirmarea pretului se va face telefonic sau pe WhatsApp. Toate informatiile despre plecari / sosiri in Italia le primiti gratuit daca ne sunati sau ne scrieti pe WhatsApp. Multumim! 

Oriunde in ITALIA
110 EURO
Pret valabil fie dus, fie intors.
PLECARE DIN JUDETELE?
Timis
Arad
Oriunde in ITALIA
140 EURO
Pret valabil fie dus, fie intors.
PLECARE DIN JUDETELE
Brasov
Prahova
Arges
Valcea
Bucuresti
Oriunde in ITALIA
130 EURO
Pret valabil fie dus, fie intors.
PLECARE DIN JUDETELE
Hunedoara
Sibiu
Alba

REZERVA TRANSPORT ITALIA ONLINE

Rezerva o cursa transport persoane
Italia 

Completeaza formularul nostru de contact si rezerva o cursa de transport persoane Italia direct pe site, cu confirmare telefonica din partea unei colege de-a noastra.  

Poti sa rezervi o cursa si prin metodele de contact de mai jos ( Telefon & WhatsApp) – apasa pe butone!

Scrie-ne acum!

Formular rezervare

    Completati mai jos informatiile despre calatoria dumneavoastra


    In cel mai scurt timp posibil te vom contacta pentru a confirma rezervarea dvs.