Beneficii curse Belgia – Romania si retur cu Jet Travel

Descopera principalele beneficii pt. care ar trebui sa alegi JET Travel la urmatoarea ta calatorie in Belgia.

CATEVA INFORMATII UTILE

Curse Belgia – Romania
Curse Romania – Belgia

Jet Travel organizeaza curse intre Romania – Belgia si retur in fiecare zi. Cursele spre Belgia sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Microbuzele de pe traseul Romania – Belgia si retur sunt dotate cu aer conditionat, folii UV fumurii, loc suficient de lejer pentru orice pasager, loc dedicat pentru bagaje, internet WI-FI gratuitΒ si multe alte beneficii pentru o calatorie lejera pana la destinatie.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Belgia cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constinciosi.Β 

Curse Belgia – Romania – DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Belgia si dinspre Belgia in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neintemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute. Cu noi ajungeti in timp util, rapid si sigur!

Plecari zilnice spre Belgia din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Gorj, Giurgiu, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov si Bucuresticu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

O masa GRATUITA!

Toti clientii nostri pentru cursa Romania – Belgia beneficiaza de o masa gratuita in Ungaria, servita la restaurant + o bautura rece sau o cafea. Pe langa aceasta oprire, vom efectua mai multe alte opriri regulate la alte benzinarii / cafenele / restaurante. (pe perioada pandemiei de COVID-19 este posibil ca acest serviciu sa nu fie disponibil din motive de siguranta)

CALCULEAZA PRET TRANSPORT PERSOANE BELGIA

CALCULEAZA PRET

Completati informatiile din formularul de mai jos pentru a afla pretul cursei dumneavoastra.

Pretul final se va comunica si telefonic, dupa ce ati efectuat o rezervare. Preturile afisate nu reprezinta o obligatie contractuala, desi sunt preturi actualizate la zi.

Calculeaza pret transport Belgia


COST : €

REZERVA TRANSPORT ONLINE

Rezerva o cursa transport persoane
Belgia

Completeaza formularul nostru de contact si rezerva o cursa de transport persoane Belgia direct pe site, cu confirmare telefonica din partea unui coleg de-al nostru.Β Β 

Poti sa rezervi si prin metodele de contact de mai jos ( Telefon & WhatsApp) – apasa pe butone!

Scrie-ne acum!

Formular rezervare

    Completati mai jos informatiile despre calatoria dumneavoastra


    In cel mai scurt timp posibil te vom contacta pentru a confirma rezervarea dvs.