Beneficii curse Austria – Romania si retur cu Jet Travel

Descopera principalele beneficii pentru care ar trebui sa alegi JET Travel la urmatoarea ta calatorie in Austria.

CATEVA INFORMATII UTILE

Curse – Austria – Romania
Curse – Romania – Austria

Jet Travel organizeaza curse intre Romania – Austria si retur in fiecare zi. Cursele spre Austria sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Microbuzele de pe traseul Romania – Austria si retur sunt dotate cu aer conditionat, folii protectie UV fumurii, loc suficient de lejer pentru orice pasager, loc dedicat pentru bagaje, internet WI-FI gratuitΒ si multe alte beneficii pentru o calatorie lejera pana la destinatie.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Austria cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constinciosi.Β 

Curse Austria – Romania – DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Austria si dinspre Austria in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi.Β Astfel, nu vor exista motive neintemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute. Cu noi ajungeti in timp util, rapid si sigur!

Plecari zilnice spre Austria din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Gorj, Giurgiu, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov si Bucuresti cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

O masa GRATUITA!

Toti clientii nostri pentru cursa Romania – Austria beneficiaza de o masa gratuita in Ungaria, servita la restaurant + o bautura rece sau o cafea. Pe langa aceasta oprire, vom efectua mai multe alte opriri regulate la alte benzinarii / cafenele / restaurante.Β 

CALCULEAZA PRET TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA

CALCULEAZA PRET

Preturile sunt calculate pentru cele mai dese rute de Austria ale JET Travel. Daca nu gasiti o localitate in lista noastra, atunci alegeti cel mai apropiat oras de locatia dvs. de destinatie. Pretul este acelasi.

Pretul final se va comunica si telefonic, dupa ce ati efectuat o rezervare. Preturile afisate nu reprezinta o obligatie contractuala, desi sunt preturi actualizate la zi.

Calculeaza pret transport Austria


COST : €

REZERVA TRANSPORT ONLINE

Rezerva o cursa transport persoane
Austria

Completeaza formularul nostru de contact si rezerva o cursa de transport persoane Austria direct pe site, cu confirmare telefonica din partea unui coleg de-al nostru.  

Poti sa rezervi si prin metodele de contact de mai jos ( Telefon & WhatsApp) – apasa pe butone!

Scrie-ne acum!

Formular rezervare

    Completati mai jos informatiile despre calatoria dumneavoastra


    In cel mai scurt timp posibil te vom contacta pentru a confirma rezervarea dvs.