Beneficii curse Germania – Romania si retur cu Jet Travel

Descopera principalele beneficii pt. care ar trebui sa alegi JET Travel la urmatoarea ta calatorie in Germania

CATEVA INFORMATII UTILE

Germania – Romania
Romania – Germania

Jet Travel organizeaza curse intre Romania – Germania si retur in fiecare zi. Cursele spre Germania sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Microbuzele de pe traseul Romania – Germania si retur sunt dotate cu aer conditionat, folii UV fumurii, loc suficient de lejer pentru orice pasager, loc dedicat pentru bagaje, internet WI-FI gratuitΒ si multe alte beneficii pentru o calatorie lejera pana la destinatie.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Germania cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constinciosi.Β 

Curse Germania – Romania – DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Germania si dinspre Germania in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi.Β Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

Plecari zilnice spre Germania din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Gorj, Giurgiu, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov si Bucuresti Β –Β cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

O masa GRATUITA!

Toti clientii nostri pentru cursa Romania – Germania beneficiaza de o masa gratuita in Ungaria, servita la restaurant + o bautura rece sau o cafea. Pe langa aceasta oprire, vom efectua mai multe alte opriri regulate la alte benzinarii / cafenele / restaurante. (pe perioada pandemiei de COVID-19 este posibil ca acest serviciu sa nu fie disponibil din motive de siguranta)

CALCULEAZA PRET TRANSPORT PERSOANE GERMANIA

CALCULEAZA PRET

Preturile sunt calculate pentru cele mai dese rute JET Travel. Daca nu gasiti o localitate in lista noastra, atunci alegeti cel mai apropiat oras de locatia dvs. de destinatie. Pretul este acelasi.

Pretul final se va comunica si telefonic, dupa ce ati efectuat o rezervare. Preturile afisate nu reprezinta o obligatie contractuala, desi sunt preturi actualizate la zi.

Calculeaza pret transport Germania


COST : €

REZERVA TRANSPORT GERMANIA ONLINE

Rezerva o cursa transport persoane
Germania

Completeaza formularul nostru de contact si rezerva o cursa de transport persoane Germania direct pe site, cu confirmare telefonica din partea unui coleg de-al nostru.  

Poti sa rezervi si prin metodele de contact de mai jos ( Telefon & WhatsApp) – apasa pe butone!

Scrie-ne acum!

Formular rezervare

    Completati mai jos informatiile despre calatoria dumneavoastra


    In cel mai scurt timp posibil te vom contacta pentru a confirma rezervarea dvs.